VABILO NA KRAJŠO EKSKURZIJO:
PRAZNIČNA PLEČNIKOVA LJUBLJANA

Spoštovani,

vljudno vabljeni, da se nam v torek, 7. 12. 2021 pridružite na krajši popoldanski ekskurziji po praznični Ljubljani. Dobili se bomo ob 16.15 na Prešernovem trgu in se nato skupaj peš odpravili proti Plečnikovi hiši, kjer sledi voden ogled hiše. Z ogledom domovanja priznanega arhitekta, se bomo tudi v Muzejskem društvu Ribnica pridružili letošnjem praznovanju ob vpisu Plečnikovih del na seznam Unescove svetovne dediščine. Po ogledu se bomo podali na krajši sprehod skozi praznično okrašeno Ljubljano.

Vljudno vabljeni!

 

OBVEZNE SO PRIJAVE NA EKSKURZIJO! 

  • Prijavite se lahko s klikom na povezavo:  https://forms.gle/gy2RTPoadT5JiRTD9 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličete na telefon: 051 888 619 (Nejc Lovšin), 041 764 022 (Marina Gradišnik). Prijave sprejemamo do 2. 12. 2021.

CENA:

  • Cena ekskurzije je za odrasle 7€ in za upokojence oz. študente 5€. Prevoz v Ljubljano in nazaj je v lastni režiji in ni zajet v ceno.  

PREVOZ:

  • Glede na to, da ni organiziranega prevoza si lahko sami izberete prevozno sredstvo (avtobus, vlak). Če se odpravite z avtobusom iz Ribnice je odhod po voznemu redu ob 14.44 .
  • Vse, ki se boste na pot v Ljubljano odpravili z lastnim avtomobilom ste vljudno vabljeni, da nam to sporočite ter tudi ali bi bili pripravljeni svoj avto deliti z ostalimi člani, ki nimajo prevoza, ter si tako delite stroške prevoza.
  • Vse, ki se na pot ne boste odpravili z lastnim avtomobilom bi pa bili pripravljeni  prisesti k komu drugemu in si deliti stroške prevoza nam prosim sporočite. Poskušali vam bomo organizirati prevoz.

PRIJAZNO OPOZORILO: Vstop v Plečnikovo hišo je mogoč le s PCT potrdilom ter osebnim dokumentom.


© 2021 Muzejsko društvo Ribnica. VSE PRAVICE PRIDRŽANE